Et profilbilde

Universitetslektor
Sigmund Trageton { "honorific-suffix": "Universitetslektor", "fn": "Sigmund Trageton", "tel": "Telefon: 51831530", "email": "sigmund.trageton@uis.no" }

Avdeling/enhet Det samfunnsvitenskapelige fakultet
Institutt/senter Institutt for medie-, kultur- og samfunnsfag
Rom EOJ 342

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Trageton, Sigmund (2009). Points and views. Towards a theoretical framework on "point ov view" for filmmaking students. University of London. 113 s.
  • Trageton, Sigmund (2012). Oljearbeideren. TOUSCENE. Stavanger.
  • Mathiesen, Espen; Trageton, Sigmund (2016). Tro, håp og oppgitthet Den gamle Avisa og Ungdommen. NRK TV 2. [TV]; 2016-12-03.
  • Trageton, Sigmund (2009). The Gaza girl. Rhetoric and public discourses on the bases of a painful image. 2009-06-19 - 2009-06-21.
  • Trageton, Sigmund; Skretting, Hallgeir (2009). Case study DSMC (Digital stills and motion camera).
  • Roalsø, Else-Beth; Trageton, Sigmund; Grude, Siril (2007). Utvidet opplæringsprogram for intervju med digitalt videokamera og filmredigering, med vekt på journalistiske metoder og intervju. Extended teaching program for interviews done with digital videocamera and video editing.