Et profilbilde

Universitetslektor
Hans Petter Tangen { "honorific-suffix": "Universitetslektor", "fn": "Hans Petter Tangen", "tel": "", "email": "hans.p.tangen@uis.no" }

Avdeling/enhet Fakultet for utøvende kunstfag
Institutt/senter Fakultet for utøvende kunstfag

CV, Hans Petter Tangen (1977)

Experience:

2003- Working as accompanist at Department of Music and Dance, Uis.  Repertory includes most of the standards for violin, viola, cello, flute, oboe, clarinet, trumpet, horn, trombone and tuba.

Education:

2000-2002: Postgraduate at Barratt Due Music institute and Malmö academy of Music.

1996-2000: Studies at Barratt Due Music institute with prof. Jiri Hlinka

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Austvik, Vidar; Tangen, Hans Petter; Vestly, Håkon; Opdal, Liv (2015). Austvik, Tangen, Opdal & Vestly, Kammermusikk for fløyte, klarinett, cello og piano av Hummel, Saint-Saens, Debussy & Liebermann..
  • Austvik, Vidar; Tangen, Hans Petter (2013). 30-års jubileumskonsert sidan debutkonsert i Oslo,Program:Olav Berg: Moments,Robert Rønnes: Fantasia,Fartein Valen: Sonate op. 3, arr. Austvik, Finn Mortensen: Solosonate op. 6, Andre Jolivet: Chant de Linos.
  • Austvik, Vidar; Tangen, Hans Petter (2012). Lærerkonsert UIS.