Et profilbilde

Rådgiver
Mari Linn A Larsen { "honorific-suffix": "Rådgiver", "fn": "Mari Linn A Larsen", "tel": "Telefon: 51833051 ", "email": "mari.l.larsen@uis.no" }

Avdeling/enhet NettOp UiS
Institutt/senter NettOp UiS
Rom KK S-335

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Skaugen, Erik; Larsen, Mari Linn A; Lund Nilsen, Arne Thomas; Boman, Arild (2011). Supertog - Vakuumtoget, fremtidens NSB? Erik Skaugen er professor i boreteknologi ved Institutt for petroleumsteknologi ved Universitetet i Stavanger. Han er opptatt av energiproblematikken og hurtig transport, her av vakuumtog. Produksjon: Mari Linn A Larsen og Arne Thomas Lund Nilsen. Koordinator Kunnskapskanalen: Arild Boman. Kunnskapskanalen via NRK2. [TV]; 2011-12-10.
  • Finne, Christina; Gram, Helene; Larsen, Mari Linn A (2016). Case - samarbeidsmøte. Universitetet i Stavanger. Stavanger.