Et profilbilde

Universitetslærer
Svein Olav Herstad { "honorific-suffix": "Universitetslærer", "fn": "Svein Olav Herstad", "tel": "", "email": "svein.o.herstad@uis.no" }

Avdeling/enhet Fakultet for utøvende kunstfag
Institutt/senter Fakultet for utøvende kunstfag

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Yttredal, Tor; Herstad, Svein Olav (2016). Preproduksjon ny Utgjeving med Organ Jam. Norman Records. Oslo.
  • Herstad, Svein Olav (2015). LO I stavanger.
  • Herstad, Svein Olav (2015). Visning av Hammond orgel til kulturskolen.
  • Herstad, Svein Olav (2015). Åpning av nytt Flygel LKS IMD..
  • Herstad, Svein Olav; Brunborg, Tore (2015). Konsert.
  • Herstad, Svein Olav; Brækhus, Stein Inge; Yttredal, Tor (2015). Plate innspilling Organ Jam. Normann rec. Internasjonal.
  • Herstad, Svein Olav; Lie, Per Steinar; Haaland, Ørjan (2015). Utgivelse av plate med konserter.
  • Herstad, Svein Olav; Thormodsæter, Magne; Mjåset Johansen, Håkon (2015). Konsert.
  • Herstad, Svein Olav; Thormodsæter, Magne; Mjåset Johansen, Håkon (2015). Plate innspilling..
  • Herstad, Svein Olav; Thormodsæter, Magne; Mjåset Johansen, Håkon (2015). Turne med SOHT.
  • Herstad, Svein Olav (2014). Bjerksted jazz Ensemble med Rolf Lislevand. nord cd.
  • Herstad, Svein Olav (2014). Jan Toft.
  • Herstad, Svein Olav (2014). The Jackman/Lie/Haaland Set.
  • Herstad, Svein Olav; Thormodsæter, Magne (2014). Konsert med Ole Jacob Hystad Kvartett. Bergen.
  • Herstad, Svein Olav; Thormodsæter, Magne; Mjåset Johansen, Håkon (2014). Nattjazz med SOHT (Svein Olav Herstad trio).
  • Herstad, Svein Olav; Yttredal, Tor (2014). #15 er en komposisjon som er et resultat av et arbeid med å føre en ny metningstone inn i posisjonen romertall I (tonika), der vi fra før har metningstonene 9, # 11 og 13. Komposisjonen er et forsøk på å bevise at dette fungerer. Normann rec.