Et profilbilde

Seniorrådgiver
Helene Gram { "honorific-suffix": "Seniorrådgiver", "fn": "Helene Gram", "tel": "Telefon: 51832721", "email": "helene.gram@uis.no" }

Avdeling/enhet NettOp UiS
Institutt/senter NettOp UiS
Rom KK S-334
Hjemmeside uis.no/nettop
Tlf priv/mob 98442108

Kompetanse

Jeg er utdannet journalist, med en Master of Arts i International Journalism fra City University i London (1998). Jobbet et par år i NRK 1 for deretter å starte min karriere innen e-læring og digitale løsninger for offentlig og privat sektor. Ansatt ved NETTOP-UIS siden 2006, kun avbrutt av jobb som informasjonsarkitekt i Melvær og Lien fra 2008-2011.

Mine arbeidsoppgaver i NETTOP-UIS er å:

- Rådgi fagmiljøene med hensyn til utvikling av digitale læringsressurser

- Utvikle idè, konsept og manus til digitale læringsressurser

- Prosjektleder

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Nilsen, Anders Grov; Almås, Aslaug Grov; Gram, Helene (2017). Developing Learning content for the hybridization of teacher training. Nordic Educational Research Association; 2017-03-23 - 2017-03-25.
  • Nilsen, Anders Grov; Almås, Aslaug Grov; Kulild, Marit; Bjelland, Else Karen Vikanes; Høyland, Jorunn; Gram, Helene; Thortveit, Jorunn; Nilsen, Arne Thomas Lund; Løkken, Atle (2017). Lærar for ein dag. UiS/HVL.
  • Finne, Christina; Gram, Helene; Larsen, Mari Linn A (2016). Case - samarbeidsmøte. Universitetet i Stavanger. Stavanger.
  • Finne, Christina; Gram, Helene; Nilsen, Arne Thomas Lund (2016). Utfordring - app. Universitetet i Stavanger. Stavanger.
  • Roalsø, Else-Beth; Mathiesen, Espen; Gram, Helene (2015). Journalist? Jeg? App der potensielle journaliststudenter kan teste om de egner seg som journalister.. Nettop. Stavanger.
  • Kristoffersen, Siv; Gram, Helene; Bøe, Ellen Tjørnhom (2013). Jakten på fortiden. Universitetet i Stavanger.