Et profilbilde

Rådgiver
Bjørg Danielsen Jølbo { "honorific-suffix": "Rådgiver", "fn": "Bjørg Danielsen Jølbo", "tel": "Telefon: 51833257", "email": "bjorg.d.jolbo@uis.no" }

Avdeling/enhet Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora
Institutt/senter Institutt for barnehagelærerutdanning
Administrasjon IBU
Rom OD B-24111

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Jølbo, Bjørg Danielsen (2016). Fra observasjon til kompetanseløft. Barnehagefolk. ISSN 1500-6905. s. 72-78.
  • Jølbo, Bjørg Danielsen (2016). Fra observasjon til kompetanseløft.
  • Rongved, Elisabeth; Jølbo, Bjørg Danielsen; Færevaag, Margaret Klepstad (2016). Observasjon i barnehagen ga flinkere ansatte. Forskning.no. [Internett]; 2016-02-28.
  • Hoel, Trude; Reikerås, Elin Kristi Lie; Jølbo, Bjørg Danielsen (2013). Språkstimulering, 2-åringer. Nasjonalt senter for leseopplæring og leseforsking.
  • Hoel, Trude; Reikerås, Elin Kristi Lie; Jølbo, Bjørg Danielsen (2013). Å ha blikk for 2-åringers språk. Nasjonalt senter for leseopplæring og leseforskning.