Et profilbilde

Universitetslektor
Ingunn Berrefjord Ugelstad { "honorific-suffix": "Universitetslektor", "fn": "Ingunn Berrefjord Ugelstad", "tel": "Telefon: 51833417 ", "email": "ingunn.ugelstad@uis.no" }

Avdeling/enhet Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora
Institutt/senter Institutt for barnehagelærerutdanning
Rom HL K-122

Forskningsområder

Fysisk aktivitet i barnehagen.

- Forskergruppe i idrett.

- Sustainability, STEM and Physical Education

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

"Stem & Movement". An integrated approach for STEM and movement education in Early Childhood Education. Samarbeidspartner: Artevelde University College, Ghent, Belgia.

Stavangerprosjektet; "Toddlers` social competence, play, movement skills and wellbeing: An analysis of their relationship based on authentic assessment in kindergarten."

'Space for Science - implementing innovations in science education.' (Elevstyrte prosjekt som undervisningsform).Erasmus plus strategic partnership. Samarbeidspartnere University of Helsinki, Tananger ungdomskole, Espoo Christian School (Finland), Filadelfia Technical Highschool (Romania).

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Meland, Aud Torill; Kaltvedt, Elsa Helen; Ugelstad, Ingunn Berrefjord (2017). Toddler’s social competence, play, movement skills and wellbeing. 2017-08-29 - 2017-09-01.
  • Skarstein, Tuula Helka; Ugelstad, Ingunn Berrefjord (2016). What influences learning?. Filadelfia Theoretical High school; 2016-04-13.
  • Ugelstad, Ingunn Berrefjord (2016). A Norwegian perspective on Outdoor Learning and Risky Play in Kindergarten. Dublin City University, St Patrick`s College; 2016-11-29.
  • Ugelstad, Ingunn Berrefjord (2016). Fysisk aktivitet og bevegelseslek i barnehagen. Egersund kommune; 2016-11-18.
  • Ugelstad, Ingunn Berrefjord (2015). A Norwegian perspective on Outdoor Education and Learning Environments. Thomas More University College; 2015-12-02 - 2015-12-04.
  • Ugelstad, Ingunn Berrefjord (2015). Outdoor Learning and Risky play in Early Childhood Education. Artevelde University College; 2015-09-17.