Et profilbilde

Professor II
Daniel Vernon Gordon { "honorific-suffix": "Professor II", "fn": "Daniel Vernon Gordon", "tel": "", "email": "daniel.gordon@uis.no" }

Avdeling/enhet Det teknisk- naturvitenskapelige fakultet
Institutt/senter Institutt for industriell økonomi, risikostyring og planlegging

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Gordon, Daniel (2016). Country of Origin Growth Modelling for Imported Salted & Dried (Klippfisk) Products to Brazil. Samfunns- og næringslivsforskning AS. 32 s.
  • Bjørndal, Trond; Gordon, Daniel; Bezabih, Mintewab (2013). Measuring Potential Rents in the North Sea Herring Fishery. Samfunns- og næringslivsforskning AS. 36 s.
  • Ekerhovd, Nils-Arne; Gordon, Daniel (2013). Catch, Stock Elasticity and an Implicit Index of Fishing Effort. Samfunns- og næringslivsforskning AS. 28 s.