Et profilbilde

Ekstern
Kjersti Berge Evensen { "honorific-suffix": "Ekstern", "fn": "Kjersti Berge Evensen", "tel": "", "email": "kjersti.b.evensen@uis.no" }

Avdeling/enhet Handelshøgskolen ved UiS
Institutt/senter Handelshøgskolen ved UiS
Rom EOJ SV-214

Organisasjon og ledelse

Forskningsområder

Institusjonsmat

Supply chains

Kommunikasjon og samarbeid i organisasjoner

Utvalgte publikasjoner

"Lytt til dem som tar maten i munnen"- kronikk i Stavanger Aftenblad med Håvard Hansen, des 2014

"Nytt sykehus, nye muligheter"- kronikk i Stavanger Aftenblad med Gunhild Bjaalid, sept. 2015

Pågående forskning

PhD-prosjekt: Food in institutions

"Integrational Practices in Institutional Food Chains: a qualitative study of cooperation and information sharing" med professor Håvard Hansen

Arbeidserfaring

Psykolog, spesialist i klinisk barne- og ungdomspsykologi. Arbeidserfaring fra barne- og ungdomspsykiatriske avdelinger ved Ullevål og SUS, privatpraksis og Rogaland Fylkeskommune. Seniorrådgiver ved Internrevisjonen i Helse Vest. Stipendiat i ledelse ved UiS.

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Bjaalid, Gunhild; Berge Evensen, Kjersti; Evensen, Kjersti Berge (2015). Nytt Sykehus -Nye muligheter.
  • Evensen, Kjersti Berge; Hansen, Håvard (2015). Does the left hand know what the right hand is doing? A qualitative study of integrational practices in institutional food chains. NMBU; 2015-11-05 - 2015-11-06.
  • Evensen, Kjersti Berge; Hansen, Håvard (2014). Lytt til dem som spiser maten.