Et profilbilde

Førsteamanuensis
Hans Erik Bugge { "honorific-suffix": "Førsteamanuensis", "fn": "Hans Erik Bugge", "tel": "Telefon: 5183 1001", "email": "hans.e.bugge@uis.no" }

Avdeling/enhet Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora
Institutt/senter Institutt for grunnskolelærerutdanning, idrett og spesialpedagogikk
Rom HG R-405

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Bugge, Hans Erik (2016). Creation of Metacognitive Knowledge and Self-Awareness in the Foreign Language Classroom: a Game-Theoretical Approach. Universitetet i Stavanger. ISBN 978-82-7644-688-3. 548 s.
  • Nevøy, Anne; Thortveit, Jorunn; Bugge, Hans Erik (2016). "Ipad i skolen-lærers didaktiske bruk av teknologi i klasserommet" I:Innovasjoner i Jærskulen-lærerprofesjon i reformtid Rapporter fra Universitet i Stavanger nr.60. Universitetet i Stavanger. ISBN 978-82-7644-681-4. 10 s.
  • Bugge, Hans Erik; Quesada-Pacheco, Miguel Angel (1996). El léxico de los animales domésticos en el Valle Central y las Zonas Noroeste y Norte de Costa Rica. Universitetet i Bergen/Seksjon for spansk språk og latinamerikastudier. 112 s.
  • Larssen, Deborah Lynn Sorton; Cajkler, Wasyl; Wood, Philip; Helgevold, Nina; Elliot, John; Fauskanger, Janne; Bugge, Hans Erik; Mosvold, Reidar; Bjuland, Raymond; Næsheim-Bjørkvik, Gro; Jakobsen, Arne (2016). Lesson study and initial teacher education(ITE): understanding learning and meaningful observation to guide beginning teachers. University of Exeter; 2016-09-03 - 2016-09-05.
  • Thortveit, Jorunn; Bugge, Hans Erik (2015). Digitalt prosjektrom og samarbeidsteknologi, utforsking av muligheter for meningsskaping or relevans i et kombinert klasserom. UiS forum for studentaktive arbeidsformer;