Et profilbilde

Stipendiat
Kine Gjesdal { "honorific-suffix": "Stipendiat", "fn": "Kine Gjesdal", "tel": "Telefon: 51834143 ", "email": "kine.gjesdal@uis.no" }

Avdeling/enhet Det helsevitenskapelige fakultet
Institutt/senter Det helsevitenskapelige fakultet

Forskningsområder

• Kronisk smerte og behandlingstilbud

Utvalgte publikasjoner

Gjesdal, K., Furnes, B., Dysvik, E. (2013): Experiences with Spinal Cord Stimulator in Patients with Chronic Neuropathic Back Pain. Pain Management Nursing. Available online 31. August 2013

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Gjesdal, Kine; Dysvik, Elin; Furnes, Bodil (2015). Chronic pain and self-management: The role of internet and social media.. EuroSciCon; 2015-10-08 - 2015-12-10.
  • Ulimoen, Sara Reinvik; Enger, Steve; Norseth, J; Pripp, Are Hugo; Abdelnoor, Michael; Arnesen, Henning; Gjesdal, Kine; Tveit, Arnljot (2013). Elevated levels of cardiac troponin T in patients with permanent atrial fibrillation without ischemic heart disease.