Et profilbilde

Stipendiat
Jithin Jose { "honorific-suffix": "Stipendiat", "fn": "Jithin Jose", "tel": "Telefon: 51833203", "email": "jithin.jose@uis.no" }

Avdeling/enhet Det teknisk- naturvitenskapelige fakultet
Institutt/senter Institutt for maskin, bygg og materialteknologi
Rom KE D-203

Forskningsområder

Breaking Waves, Slamming forces, Design of Offshore Structures

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Jose, Jithin; Podrazka, Olga; Obhrai, Charlotte; Gudmestad, Ove Tobias (2015). Experimental Analysis of Slamming Loads for the Truss Structures Within the Framework of WaveSlam Project, Hydralab IV, Technical Report. Hydralab. 63 s.
  • Jose, Jithin (2016). Breaking wave forces on an Offshore Wind turbine foundation in the Shallow water.
  • Jose, Jithin (2016). Breaking wave forces on an Offshore Wind turbine foundation (Jacket type) in the Shallow water.
  • Jose, Jithin (2015). Experimental Analysis of Slamming Load for Truss Structures within the framework of WaveSlamProject.
  • Jose, Jithin; Selvam, R. Panneer; Sundaravadivelu, Ranganathan (2014). Hydrodynamic response of spar with disc. 2014-03-25 - 2014-03-28.