Et profilbilde

Førsteamanuensis II
Torfinn Harding { "honorific-suffix": "Førsteamanuensis II", "fn": "Torfinn Harding", "tel": "", "email": "torfinn.harding@uis.no" }

Avdeling/enhet Handelshøgskolen ved UiS
Institutt/senter Handelshøgskolen ved UiS

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Folgerø, Ingrid Kristine; Harding, Torfinn; Westby, Benjamin S (2017). Going Fast or Going Green? Evidence from Environmental Speed Limits in Norway. Institutt for samfunnsøkonomi, NHH. 31 s.
  • Rattsø, Jørn; Harding, Torfinn (2009). Industrial labor productivities and tariffs in South Africa: Identification based on multilateral liberalization reform. Institutt for samfunnsøkonomi,. 29 s.
  • Harding, Torfinn; Rattsø, Jørn (2008). Empirical analyses of productivity and international linkages. NTNU,. 155 s.
  • Eskeland, Gunnar; Harding, Torfinn; Kristiansen, Eirik Gaard; Nøstbakken, Linda (2015). Norway’s position and history of resource based wealth. Norges Handelshøyskole; 2015-09-24.