Et profilbilde

Stipendiat
Jonas Torrissen { "honorific-suffix": "Stipendiat", "fn": "Jonas Torrissen", "tel": "", "email": "jonas.torrissen@uis.no" }

Avdeling/enhet Det teknisk- naturvitenskapelige fakultet
Institutt/senter Institutt for industriell økonomi, risikostyring og planlegging
Rom EOJ -238

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Tveterås, Ragnar; Onozaka, Yuko; Torrissen, Jonas (2016). Hva tenker konsumentene om laks?.
  • Tveterås, Ragnar; Onozaka, Yuko; Torrissen, Jonas (2016). Survey: Salmon can gain a stronger position.
  • Nordtvedt, Tom Ståle; Tveit, Guro Møen; Thakur, Maitri; Misimi, Ekrem; Romsdal, Anita; Roiha, Irja Sunde; Torrissen, Jonas (2017). QualiFish - Market adapted production concepts for fresh and frozen/thawed cod. Matis; 2017-09-10 - 2017-09-13.
  • Torrissen, Jonas; Onozaka, Yuko (2016). Food lifestyle as a determinant for consumer segments of seafood. World Aquaculture Society; 2016-02-23 - 2016-02-26.