MENY

Kampanjer & Seminarer

Her finner du en oversikt over våre kampanjer, seminarer og tilbud akkurat nå!

Illustrasjonsfoto Kampanje

Sjekk ut våre siste nyhetsbrev - klikk her

Høstkampanje på Prince2® kurs

Prince2® Foundation Kurs

Prince2® Foundation 13.-15. september 2017 kl 9-16 - meld deg på

Foundation-kurset gir kandidatene en detaljert kunnskap om prosessene, temaene og prinsippene. Kandidaten vil etter avsluttet kurs ha fått en god forståelse for hvilke roller og hvilke aktiviteter som inngår i et prosjekt. Kurset passer for alle som arbeider i prosjekter og som ønsker kunnskap om beste praksis i prosjektmetodikk.

Les mer om Prince2® Foundation

Vanlig pris: 15950 kroner
Hvis du melder deg på begge Prince2® kurs gir vi 20% rabatt!

Prince2® Practitioner Kurs

Prince2® Practitioner 24.-25. oktober 2017 kl 9-16 - meld deg på

Lær å styre og lede et prosjekt basert på PRINCE2 ® beste praksis. Kurset forutsetter at en har gjennomført PRINCE2 ® Foundation. Kurset passer for prosjektledere, rådgivere og andre som har sentrale roller i et prosjekt. Les mer om Prince2® Practitioner.

Vanlig pris: 16250 kroner
Hvis du melder deg på begge Prince2® kurs gir vi 20% rabatt!


Webinarer

Vi tilbyr nå en rekke webinarer. UiS-IKT kompetanse leverer webinarer med ulike temaer hvor du raskt og enkelt kan tilegne deg ny kunnskap med tips til hvordan du kan få mest mulig ut av dine digitale IT-verktøy. Du melder deg på og følger undervisningen fra eget kontor eller stue. Alt du trenger å gjøre er å klikke på en link for å koble deg på webinaret via en datamaskin, et nettbrett eller en mobil enhet. Enklere kan det ikke bli!

Hvert webinar varer i 1,5 timer og koster 550 kroner. 

Gratis Webinar: Excel formler & funksjoner

29. august klokken 9:00 til 10:30 avholder vi et gratis webinar om bruk av Excel formler og funksjoner. Hvis du melder deg på webinaret og gjennomfører det gir vi 20% rabatt på ett (1) vanlig Microsoft kurs som du bestiller hos oss. Du kan sjekke ut våre kommende Microsoft kurs - meld deg på webinar ved å sende oss en e-post til uis-ikt@uis.no

Sjekk ut vår kurskalender for webinarer


Kompetanseheving for din bedrift
Gjør dine ansatte flinkere til å jobbe effektivt på PC

Færre ansatte, men fortsatt like mange arbeidsoppgaver som skal utføres? Jobber dine ansatte ineffektivt på PC?

Flere bedrifter i vår region opplever i dag store omstillinger og nedbemanninger. Realiteteten er at nedbemanning fører til økt arbeidspress for de ansatte som blir igjen i bedriften. Ved å øke effektiviteten innen bruk av PC som verktøy vil verdifull tid frigjøres til andre viktige oppgaver, og bedriften vil øke sin produktivitet.

Sett av 45 minutter til vårt INSPIRASJONSMØTE - kun 500 kroner!

La oss komme til din bedrift i et kort inspirasjonsmøte for å gi dere et raskt innblikk i hvordan din bedrift kan jobber mer effektivt i hverdagen i Word, PowerPoint, Excel og Outlook. 

Kontakt karine.knoph@uis.no - (tlf 48017764) for å booke et inspirasjonsmøte. Vi kommer til dere og gir dere 45 minutter med inspirasjon til hvordan dere kan jobbe smartere. Kostprisen på 500 kroner trekkes fra dersom dere velger å bestille kurs hos oss.

jobbsoking.jpg%20%28rw_largeArt_1201%29


NYTT KURS: Bedre jobbsøking med Microsoft Office og Sosiale Medier

Universitetet i Stavanger tilbyr kurs til deg som trenger å friske opp din IT-kompetanse i forbindelse med nye utfordringer i arbeidslivet og jobbsøknader. Hensikten med kurset er å gi deg faglig kunnskap som er viktig for å stille sterkt i et arbeidsmarked som har store krav god IT-kunnskap.

Mål for kurset

På kurset vil du bli oppdatert i de nye funksjonene som ligger i Microsoft Office 2013, slik at du kan bruke disse nyttige programmene i forbindelse med en arbeidssøknadsprosess. Målet med kurset er å gi deg kunnskap som er nødvendig for å benytte Microsoft Office i en arbeidssituasjon. De fleste arbeidsgivere krever at man er oppdatert i bruken av Word, Excel, PowerPoint og Outlook, og på dette kurset vil du tilegne deg nødvendig erfaring i hvordan du jobber smart i disse programmene.

Kursinnhold

Du vil lære å bruke Microsoft Office til å lage en oppdatert CV og skrive en god søknad i Microsoft Word. Vi vil vise deg hvordan du kan bruke Microsoft PowerPoint til å lage en frisk og oppdatert presentasjon av deg selv og din arbeidserfaring. Vi vil gi deg praktisk opplæring i Microsoft Excel slik at du stiller sterkere som kandidat for potensielle arbeidsgivere. I tillegg vil vi vise deg hvordan du kan bruke sosiale medier for å presentere deg selv ovenfor næringslivet.

Mer informasjon og påmelding til kurset finner du her.