MENY

Vil du være deltaker på Forsker Grand Prix 2018?

Vil du lære å formidle forskningen din gjennom å fortelle en god historie? Nå kan du som ph.d.-kandidat ved Universitetet i Stavanger søke om å bli med på Forsker Grand Prix 2018.

Vil du være deltaker på Forsker Grand Prix 2018? Monica G. Mitchell

Som ph.d.-kandidat ved UiS kan du nå søke om å bli én av 10 doktorgradskandidater som får delta på Forsker Grand Prix 2018 i Stavanger tirsdag 25. september.

Forsker Grand Prix er en spennende og lærerik konkurranse i forskningsformidling for doktorkandidater. Fram mot arrangementet får du opplæring og trening i å presentere forskningen din ved å arbeide med presentasjonsteknikk, kommunikasjonsferdigheter samt det å fortelle en god historie. 

  • Du lager to presentasjoner om et selvvalgt tema om forskningen din.
  • På fire minutter skal du overbevise publikum i salen og dommerpanelet om hvem som er den beste forskningsformidleren.
  • Dersom du går til finalen får du nye fire minutter til å begeistre og engasjere.
  • Publikum avgir stemmer med mobiltelefon og dommerne gir deg tilbakemelding og deler ut poeng.

Stavanger og flere andre byer arrangerer finaler i september 2018. De beste møtes i en nasjonal finale som i år er i Tromsø 29. september.

I Stavanger deltar kandidater fra fire institusjoner – Universitetet i Stavanger, Stavanger Universitetssjukehus, IRIS/NORCE og VID Vitenskapelige høgskole.

Søk deltakelse i Forsker Grand Prix 2018

Søknadsfrist: Fredag 20. april.

Er du i tvil eller du lurer på noe, send en e-post til karen.a.okstad@uis.no, så vil du få mer informasjon om deltakelsen og opplegget vi tilbyr for individuell veiledning og forberedende trening. 

Før du søker bør du ta kontakt med veilederen din og institutt-/senter-leder for å diskutere om eller når det kan være lurt å søke. Du bør ikke søke dersom du skal levere avhandlingen din tidlig høsten 2018.