Erling Ragnar Eriksen

Klaver - hovedinstrument/Sang akkompagnement
Fagseksjonsleder for klaver og sang

Kunstnerisk virksomhet:
Siste CD-utgivelser: Adolf Jensen Piano Music (Toccata Classics 2015). Eyvind Alnæs Songs to Texts by Heine, Burns and Scandinavian Poets, med Ann-Beth Solvang, mezzo sopran (Toccata Classics 2012). Eyvind Alnæs Piano Music (Toccata Classics 2011). Johann Sebastian Bach  Das Wohltemperierte Klavier I/II (UiS 2007). Konserter i en rekke europeiske byer, samt i USA, Canada, Kina og Japan. Griegprisvinner 2000.

Annen pedagogisk virksomhet:
Masterclassundervisning i Nanjing, Guangzhou, Weimar, Stockholm, Paris, Roma, Pescara. Professor ved Barratt Due Musikkinstitutt i Oslo fra 2009-2013.

Utdanning:
1975-79 Hochschule für Musik und Theater Hannover, med professorene Einar Steen-Nøkleberg og Hans Leygraf.
1979-81 Hochschule für Musik München, med professor Alfons Kontarsky. Meisterklassendiplom juli 1981.

www.erlingeriksen.info