MENY

Sang

Sangseksjonen på Fakultet for utøvende kunstfag består av professor Elizabeth Norberg-Schulz og førsteamanuensis Bettina Smith.

IMDs frise

Hovedfokus i vokalstudiet er hver students individuelle potensiale som utøver og artist, samt etableringen av en sunn vokalteknikk og musikalsk forståelse.

Studiet består av individuelle timer, sangseminarer, profesjonell coaching, masterclasses, kammermusikk, prosjekter og et årlig operaprosjekt. I tillegg tilbys språkopplæring og dramaundervisning. Sangseksjonen har også en aktiv konsertkalender.

Gjennom undervisningen hjelpes studentene til å tilegne seg den nødvendige kunnskapen han/ hun trenger for å forberede seg til et liv som profesjonell sanger. Seksjonen har derfor etablert et godt samarbeid med flere musikkonservatorier i Europa under utvekslingsprogrammet ERASMUS, som har vist seg å være meget konstruktivt for både utreisende norske studenter og internasjonale studenter som ønsker å komme å studere sang i Stavanger.

Sangseksjonen inviterer hvert semester internasjonale kapasiteter til masterclasser, coaching og seminarer.

Velkommen til et profesjonelt sangstudium.

 • Professor Elizabeth Norberg- Schulz

  Elizabeth Norberg- Schulz

  Sang - hovedinstrument
  Professor

  Elizabeth Norberg- Schulz har vært ansatt som professor i klassisk sang ved Fakultet for utøvende kunstfag, Universitetet i Stavanger siden høsten 2006.

  Se fullstendig CV

  elizabeth.norberg-schulz@uis.no

 • Førsteamanuensis Bettina Smith

  Bettina Smith

  Sang - hovedinstrument
  Førsteamanuensis

  Bettina Smith har vært ansatt som førsteamanuensis i klassisk sang ved Fakultet for utøvende kunstfag, Universitetet i Stavanger siden januar 2007.

  Se fullstendig CV.

  bettina.smith@uis.no

 • Mette Arnstad

  Teaterarbeid
  Timelærer

  ...