Theodor Barsnes Onarheim

Kontrabass - biinstrument
Jazzdidaktikk

Universitetslektor

Theodor Barsnes Onarheim er bassist, og har bachelor i utøvende/ pedagogisk musikk samt master i utøvende musikk fra Universitetet i Stavanger. Han en fleksibel el -og kontrabassist med bakgrunn fra jazzen. Spillet hans er influert av groover fra alle verdenshjørner som mikses sammen, og han komponerer melodiøs og rytmisk kompleks musikk.

Ved siden av stillingen ved UiS, jobber Theodor som frilansmusiker. I 2013 ga han ut en plate med kvartetten Cirrus (Eva Bjerga Haugen - vok/ Inge Breistein - sax/ Stein Inge Brækhus - trommer), og spiller høsten 2013 i Rogaland Teater sin hovedoppsetning Teaterkonsert Beethoven.

Theodor underviser i jazzdidaktikk og bass.

theodor.b.onarheim@uis.no

Double bass - secondary instrument
Jazz didactics
Associate Professor

Theodor Baresnes Onarheim is a bass player and has a Bachelor's degree in musc performance and teaching, and a Master's degree in music performance from the University of Stavanger. He is a flexible electric and double bass player with background in jazz. His playing is influenced by grooves from all corners of the world that mix, and he composes melodious and rythmically complex music.

He also works as a freelance musician. I 2013 he released a record with his quartet Cirrus (Eva Bjerga Haugen - vocals/Inge Breistein - saxophone/Stein Inge Brækhus - drums).

Theodor teaches jazz didactics and double bass.

theodor.b.onarheim@uis.no