Fra institutt til fakultet

Tirsdag 1. august gikk Institutt for musikk og dans inn i historiens rekker, og ble erstattet av Fakultet for utøvende kunstfag.

Fakultet for utøvende kunstfag med Stavanger sentrum og bybroen i bakgrunnen Fakultet for utøvende kunstfag med Stavanger sentrum og bybroen i bakgrunnen

Etter en lang prosess har et nytt fakultet oppstått ved UiS. Med unntak av navnet, er foreløpig det meste ved Fakultet for utøvende kunstfag likt som ved Institutt for musikk og dans, og i løpet av de neste månedene og årene vil større og mindre endringer gjøre seg gjeldende. Men inntil videre feirer vi overgangen til fakultet, og ønsker nye, tidligere og nåværende studenter og ansatte velkommen tilbake til studiestart ved Fakultet for utøvende kunstfag!