Ny dans i Sandnes kulturhus

Dansestudentene ved Fakultet for utøvende kunstfag presenterer sin avslutningsforestilling i samtidsdans i Sandnes kulturhus søndag 11. mars.

Dansestudentene ved Fakultet for utøvende kunstfag presenterer sin avslutningsforestilling i samtidsdans Foto: Morten Berentsen

Fakultet for utøvende kunstfag inviterer til avslutningsforestilling i samtidsdans søndag 11. mars kl. 19.00 i Sandnes kulturhus.

Avgangsstudentene i dans ved Fakultet for utøvende kunstfag presenterer denne kvelden nye koreografier av Rui Lopes Graca, Anton Lachky og Hagit Yakira.

Studentenes siste semester går i sin helhet til å arbeide med nye koreografiske verk og denne perioden skal gi studentene relevant erfaring når de snart skal starte en profesjonell virksomhet som utøvende.

Vi håper at kveldens nye koreografier viser bredden innenfor det som kalles for samtidsdans. Velkommen til å bli kjent med morgendagens dansekunstnere.

Koreografi: Rui Lopes Graca, Anton Lachky og Hagit Yakira

Dansere: Linn Christin Aagedal, Marte Hagland, Maiken Hermansen, Tanja Lundal Kleiven, Emma Magerøy, Benedicte Ramfjord, Ingvild Maria Thingnes, Oda Emilie Skogen Ellefsen, Live Haug Skullerud, Helene Düring Kjær, Astrid Mæland, Elisabeth Haugland Post