Nytt klingende kåseri på Norsk lydinstitutt!

Professor Per Dahl presenterer godbiter fra samlingen i den andre av 4 klingende kåserier i grammofonprosjektet om: ”De Andre Sangerne”

Tirsdag 14. november kl.19.30 i Lydinstituttets lokaler – Gratis!

Bilde av rocke-operastjerne "De andre sangerne"

De fleste kjenner til Kirsten Flagstad og gjerne Ivar Andresen (IFA-pastillen). Det var sangere med store internasjonale karrierer. Men det finnes også en lang rekke andre sangere som gjorde store karrierer både i Norge og utlandet. I dette prosjektet starter vi med ”De Andre” som var født før 1940, og som dermed i hovedsak har spilt inn 78-plater.
Vår musikkbibliotekar Patricio Portell har samlet mye materiale og bilder om «De Andre Sangerne» og presenterer disse i en flott utstilling i lokalene!

Det er i alt 4 klingende kåserier i prosjektet – alle på tirsdager kl 19.30 – Velkommen!

- kvinnelige sangere (17. okt. 2017)

- mannlige sangere (14. nov. 2017)

- sangere med tilknytning til Rogaland (13. feb. 2018)

- merkverdigheter i materialet (13. mars 2018)