Sekundære prøver jazz

Jazzseksjonen ved Fakultet for utøvende kunstfag ved Universitetet i Stavanger har gleden av å kunne tilby noen flere studieplasser på Bachelor for studieåret 2018/2019.

Prøvespill vil finne sted:
mandag til fredag i uke 18 og 19.

UK arrangerer sekundære opptaksprøver BA i jazz uke 18 og 19 Alle foto: Morten Berentsen

Jazzseksjonen ved Fakultet for utøvende kunstfag (UK) ved Universitetet i Stavanger har gleden av å kunne tilby noen flere studieplasser på Bachelor for studieåret 2018/2019.

Sekundære prøvespillrunder vil finne sted mandag til fredag i uke 18 og 19.

Vi søker spesielt etter vokal, blås og piano, men alle instrumentgrupper er velkommen til prøvespill.
Ta kontakt innen fredag 27. april på musikk-dans@uis.no dersom du er interessert.

Les mer om våre studier på UKs nettside og om spesifikke opptakskrav til Bachelor i utøvende musikk.