Sekundære prøver klassisk

Fakultet for utøvende kunstfag (UK) ved Universitetet i Stavanger har gleden av å kunne tilby noen flere studieplasser til utøvende klassiske musikkstudier for studieåret 2018/2019.

Prøvespill vil finne sted:
tirsdag og onsdag 5. og 6. juni.

Strykere på Adventures of the Sea - Foto: Morten Berentsen Strykere på Adventures of the Sea - Foto: Morten Berentsen

Fakultet for utøvende kunstfag (UK) ved Universitetet i Stavanger har gleden av å kunne tilby noen flere studieplasser til utøvende klassiske musikkstudier for studieåret 2018/2019.

Sekundære prøvespillrunder vil finne sted:
tirsdag og onsdag 5. og 6. juni.

Vi søker spesielt etter fiolin, bratsj, kontrabass, horn, fløyte, obo, fagott og klaver.

Ta kontakt innen søndag 20. mai på musikk-dans@uis.no dersom du er interessert.

Les mer om våre studier på UKs nettside.
På nettsiden vil du også finne spesifikke opptakskrav til alle våre studier i utøvende musikk.

Velkommen til sekundære prøver i Stavanger på campus Bjergsted!