Seminar om scenekunst for barn med bla. professor i samtidsdans Siri Dybwik

RAS inviterer til forum hvor temaet scenekunst for barn står i sentrum. I forlengelse av barneforestillingene: En million sommerfugler og Toddlernes rom av Dybwikdans blir det foredrag og paneldebatt rundt produksjoner for barn. Lørdag 31. oktober på KINOKINO i Sandnes kl 14.00. Det er også mulig å få med seg de to barneforestillingene i forkant av seminaret.

Når barnet møter kunsten

Hva skal scenekunst for barn være?
Hva er grunnen til økningen i forestillinger for de aller minste, og hva betyr dette?
Hva er forskjellen på produksjoner for barn fra 0-3 år og fra 3-8 år?
Hvordan formidler man på beste måte scenekunst for barn?
Gjennom disse spørsmålene ser vi nærmere på scenekunsten for barn og utviklingen av det unge publikummet.

Foredragsholdere: Siri Dybwik (koreograf/professor), Kirsten Halle (førstelektor i musikk), Rolf Engelsen (Kulturrådet) og Ådne Sekkelsten (Scenekunstbruket)

FORUMET ER FOR ALLE INTERESSERTE

Gratis! Påmelding: ras@sandnes-kulturhus.no

I tillegg til dette seminaret viser Dybwikdans to forestillinger som begge er en del av Siri Dybwik sitt  kunstneriske utviklingsarbeid og Programomårde for utøverkunnskap.

Billetter og mer informajson: Toddlernes rom

Billetter og mer informajson: En million sommerfugler

Siri Dybwik underviser ved bachelorutdanningen i dans ved UiS og hennes arbeidsområder er det fysiske arbeidet i moderne/samtidsdans, repertoar/formidling og artistic research.

Professor i samtidsdans Siri Dybwik