Vinnerne av årets Kammermusikkkonkurranse

Institutt for musikk og dans avholdt nylig den årlige Kammermusikk-konkurransen for våre studenter, i år for fjerde gang. I år besluttet juryen å kåre vinnerne av en god 2. pris. Vinnerne er Pernille Svendsen- fiolin, Natalia Orlowska- cello og Bartosz Sosnowski- klaver. De fremførte Ravels klavertrio i a-moll. Vi gratulerer!

Vinnerne av Kammermusikkkonkurransen 2017 Vinnerne av Kammermusikkkonkurransen 2017

Prispengene på 25.000 kroner skal ensemblet bruke til reiser, festivaldeltakelse eller lignende. I tillegg til pengepremien vil ensemblet også få muligheten til å spille på høstens NYCMF (Ungdommens Kammermusikkfestival) i Stavanger.

Selve prisen deles ut på IMDs avslutningsseremoni 24. mai.

IMD takker de deltakende ensembler i årets konkurranse, og ønsker vinnerne lykke til videre!

***
These are the winners of our Department's Chamber music Competition for 2017! They played the Ravel Piano Trio in A minor. We congratulate Pernille Svendsen- violin, Natalia Orlowska- cello og Bartosz Sosnowski- piano, on this year's winning prize