Opprettelse av pris for beste masteroppgave i finans på Handelshøgskolen Universitetet i Stavanger

Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger ønsker i samarbeid med Stavanger Børs å utgi en årlig pris for beste masteroppgave innenfor fagområdet finans. Prisen vil bli delt ut i forbindelse med studiestart i august.

Formålet med denne pristildelingen er å stimulere til innlevering av særs gode masteroppgaver på masterstudiet for økonomi og administrasjon ved Universitetet i Stavanger, i denne omgang innenfor finansielle problemstillinger. Prisen skal bidra til å
motivere masterstudenter til ekstra innsats i forbindelse med sin oppgaveskriving.

Vinneren av prisen vil motta 30.000 NOK, samt få mulighet til å presentere oppgaven sin.

En jury bestående av representanter fra fagmiljøet ved Handelshøgskolen UiS og representanter fra Stavanger Børs vil gjøre utvelgelsen.

Kandidater med resultat A på sin masteroppgave vil automatisk bli nominert for denne prisen.

Prisutdelingen vil finne sted ved Universitetet i Stavanger i forbindelse med studiestart august 2013.

For ytterligere spørsmål, ta kontakt:

Instituttleder Bjarte Ravndal, epost: bjarte.ravndal@uis.no
Professor Bernt Arne Ødegaard, epost: bernt.arne.odegaard@uis.no