Colibri prosjektet - internasjonalt masterkurs

Kurstilbudet er en del av et Europeisk samarbeidsprosjekt som er støttet av EU.

• Logoer for Erasmus
  • /Nyhetsvedlegg/colibri logo.png (rw_minArt_768).png

Masterkurset er på 5 ECTS er fullt betalt gjennom Erasmusprogrammet og i henhold til Erasmus-rater. Målgruppen for kurset er både sivilingeniør- og siviløkonomstudenter.

Kurset i 2017 inkluderer reise og opphold en uke i Barcelona i april og en uke i Hamburg i juli.

Her får studenter mulighet til å lære om fremtidens kommunikasjonsteknologier, anvendelsen av disse og innovasjon/entreprenørskap, gjennom internasjonalt samarbeid og problembasert læring.

Kurset inneholder 10 moduler hvor studentene skal få en kort introduksjon. Av disse 10 skal studentene prioritere tre. Fra februar til april er det et virtuelt kursopplegg som skjer over internett. Fra april til juli er det arbeid med prosjekt med problemstillinger som er fra bedrifter.

Kickoff for første virtuelle møte er planlagt 25. februar.

Fire studenter fra hvert av de syv samarbeidende universitetene kan søke og vil jobbe i grupper satt sammen med studenter fra de andre universitetene.

Faglig ansvarlige ved UiS er Thomas Laudal og Jan Frick (jan.frick@uis.no) på Handelshøgskolen ved UiS. Begge kan kontaktes for mer informasjon.

For mer informasjon, les her: http://www.tuhh.de/colibri/home.html

Youtube-video med studenterfaringer.

Søknadsfrist er fredag 2. desember 2016.

Søknad sendes egil.c.svela@uis.no