Bachelor i dans

Ønsker du en utfordrende og spennende danseutdanning? Bachelor i dans er en treårig bachelorgrad på 180 studiepoeng. Studiet kan bygges på med praktisk-pedagogisk utdanning for å kvalifisere til å bli danselærer.

Bachelor i dans er en treårig utdanning som forbereder deg til et profesjonelt yrkesliv som utøvende og medskapende dansekunstner, eller til videre studier innen dans.

Studiet har hovedfokus på moderne dans og samtidsdans, og omfatter både praktiske og teoretiske emner som gir deg et helhetlig læringsutbytte.

Som student ved danseutdanningen ved UiS møter du et bredt spekter av arbeidsformer fra praktisk undervisning i gruppe til forelesning, prosjekt- og forestillingsarbeid. Du får daglig trening i moderne dans og samtidsdans.
Du får blant annet arbeide med repertoar, improvisasjon og koreografi.

Undervisning i moderne dans med Hagit Yakira Fra moderne klasse med Hagit Yakira - Foto: Morten Berentsen

Kilde: CP Publisert 09.12.2017