barren cont. budapest double quartet

Tou Scene og Institutt for musikk og dans ønsker velkommen til barren cont. budapest double quartet. Torsdag 30 mars på scene 1 kl.19.00.

Jutterström-Kassell photo Ingeborg Zackariassen Jutterström-Kassell photo Ingeborg Zackariassen

barren cont. budapest double quartet er (som navnet antyder) en videreføring av stykket Barren (2015), et samarbeid mellom komponist og stipendiat ved Institutt for musikk og dans Johan Jutterström og koreograf Toby Kassell. Med dette stykket forsøker Jutterström og Kassell å fylle gapet mellom forståelsen av musikk og dans gjennom det interdisiplinære, men som fortsatt anerkjenner den iboende kunnskapen og enorme forståelsen av lyder i (vestlig) musikktradisjon og bevegelse i dansetradisjon.

barren cont. budapest double quartet er på dette tidspunktet et partitur. Et partitur som kun dikterer romlige og tidsmessige parametre. Dette rammeverket krever improvisasjon og en aktiv deltakelse fra utøverne som består av dans og musikkstudenter fra UiS, IMD. Sammen med elevene, vil Jutterström og Kassell konstruere en komposisjon som vises ved Tou Scene.

(barren cont. budapest double quartet er en del av Johan Jutterströms kunstnerisk forskningsprosjekt Ng revisited, på NARP, arrangert av UiS, IMD)

*Etter forestillingen inviteres publikum til en åpen samtale med Jutterström, Kassell og utøverne.

Medvirkende studenter: Karoline Aspaas Kvinnesland, Lina Birgitte Anvik Løvdal, Anne Bratteberg, Jøran Ravndal, Ingrid Marie Thorsen, Camilla Schnack Tellefsen.

Gratis entre!

UiS logo