Klemmer i posten fra Vanse

Ved Espira Vanse barnehage er førskolegruppa i full gang med førskoleopplegget fra Agderprosjektet. Nå har de nylig «sendt en klem i posten» til en venn eller en i familien sin.

Gjennom denne typen aktiviteter skal barna få erfare gleden av å gjøre andre glad, som er en viktig komponent i sosial kompetanse. I tillegg får barna jobbe med oppdagende skriving og formidling gjennom tegning.

Barna i Vanse sender avgårde ekstra store klemmer, og vi tror mottakerne blir veldig glade. Både barn og voksne i barnehagen er engasjerte og fornøyde med førskoleopplegget:

– Det gir mening for barna også. Vi ser at de er engasjerte og fører den læringsbaserte leken videre selv. Vi kommer mest sannsynlig til å fortsette med det og bruke det vi har lært videre fra dette, sier barnehagelærer Veronica Tønnessen.

Lista Avis har laget en sak om førskolearbeidet i Espira Vanse barnehage.

Barnehagelærer Veronica Tønnessen ved Espira Vanse barnehage.