MENY

Åpning av studentinkubatoren Level-Up

Bli med å feire åpningen av UiS sin studentinkubator og gründerinkubatoren til Validé i nye lokaler på Måltidets hus.

Studenter, ansatte og alle interesserte inviteres til åpning av nye inkubatorlokaler. Det vil bli servert kake og kaffe til de besøkende. Interesserte er velkommen til å melde seg på arrangementet.

Mange inkubatorbedrifter – både ferske og erfarne – skal ha stands i lokalene.

– Vi er stolte av å vise fram våre kreative studentgründere, sier Minnah F. Haniffa, leder for Senter for entreprenørskap og studentinkubatoren ved Universitetet i Stavanger

– Det blir rock’n’roll og full guffe, sier Marit Størseth, rådgiver i Validé.

Hun tenker da på bedriften Requestify som vant finalen tidligere i år i Iparks akseleratorprogram med sin sosiale plattform for musikkdeling. De deltar på åpningen og vil sørge for musikk og god stemning.

Har du spørsmål? Kontakt: Minnah F. Haniffa ved Senter for entrepreprenørskap.

Les mer om åpningen

Studentgründere rundt et bord.

– Det er viktig å være i et miljø der ideer kan møtes og modnes, mener brukerne av inkubatoren i Måltidets hus, Ipark. F.v: Daniel Chaibi i Foodback, Bjørn Lorentzen og Andreas Smith i Tidewave R&D, Minnah F. Haniffa, daglig leder, Senter for entreprenørskap UiS og Asbjørn Rørvik i «The Knitting Printer». Foto: Hilde Garlid