MENY

Kontakt UiS-IKT

Her finner du kontaktinformasjon og en oversikt over de ansatte hos UiS-IKT. Kontakt oss dersom du har behov for opplæring eller kurs.

Besøksadresse:

Kitty Kiellands hus, Ullandhaug. Klikk her for en veibeskrivelse til UiS-IKT.

Parkeringsplasser merket med blå skilt kan fritt benyttes. For å parkere på øvrige steder trenger du en særskilt parkeringstillatelse.

Postadresse:
Universitetet i Stavanger, UiS-IKT, Rennebergstien 30, 4021 Stavanger

Finn oss på Facebook // Finn oss på Twitter


Karine Knoph, Leder, UiS-IKT Kurs- og Kompetansesenter

Z   Karine har over 16 års erfaring innen salg og rådgivning av IT-opplæring og kompetanseløsninger. Hun har jobbet som rådgiver, prosjektleder og de siste årene som salgssjef i opplæringsbransjen.

Tlf: 48017764
karine.knoph@uis.no
 

Roy Norås, rådgiver & instruktør

Z   Roy har nesten 30 års erfaring med IT-opplæring og brukerdokumentasjon. Han har også mange års erfaring med grafisk design og webdesign og holder bl. a. kurs i visuell presentasjon. Han har som kursområder Office-, Adobe- og Corel-produkter.

Tlf: 51831024
roy.noras@uis.no
 

Magnar Thingbø, rådgiver & instruktør

9k=  

Magnar har Office produktene som sitt hovedfelt. Han har mer enn 15 års erfaring fra kurs- og opplæringsvirksomhet innen dette feltet. Magnar har hovedansvar for gjennomføring av sertifiseringer ved vårt testsenter.

Tlf: 51831054
magnar.thingbo@uis.no

Einar Halvard Krogstie, rådgiver & instruktør

Z

 

 

Einar holder kurs i Microsoft Office applikasjonene. Med over 20 års erfaring innen IT-bransjen, stiller Einar med solid erfaring og kunnskap. 

Tlf: 51834598
einar.h.krogstie@uis.no

Kathrine Jølle Wathne, rådgiver & instruktør

2Q==  

Kathrine holder kurs i Microsoft Office & Office 365, samt bruk av sosiale medier. I tillegg holder hun kurs i CorePublish og SurveyXact. Hun holder også kurs innen presentasonsteknikk. Kathrine har jobbet som instruktør i 25 år. 

Tlf: 51831503
kathrine.wathne@uis.no