Kontakt UiS-IKT

Her finner du kontaktinformasjon og en oversikt over de ansatte hos UiS-IKT. Kontakt oss dersom du har behov for opplæring eller kurs.

Besøksadresse:

Kitty Kiellands hus, Ullandhaug. Klikk her for en veibeskrivelse til UiS-IKT.

Parkeringsplasser merket med blå skilt kan fritt benyttes. For å parkere på øvrige steder trenger du en særskilt parkeringstillatelse.

Postadresse:
Universitetet i Stavanger, UiS-IKT, Rennebergstien 30, 4021 Stavanger

Finn oss på Facebook // Finn oss på Twitter

Sissel Sola, seksjonssjef

Sissel%20Sola.jpg%20%28105px%29   Sissel T. Sola har lang og bred erfaring innen IT-opplæring fra både oljebransje og IT-selskaper. Hun hadde en sentral rolle ved oppbygging av UiS-IKT, som ble opprettet i 2003, og er en del av IT-avdelingen ved Universitetet i Stavanger. Ved Universitetet i Stavanger, UiS-IKT, er Sissel ansvarlig for IT-opplæring og sertifisering. Hun fungerer også som Service Level Manager for fakulteter, stabsenheter og er bindeleddet mellom IT-avdelingen og enhetene.

sissel.sola@uis.no

Karine Knoph, salgs- og markedskoordinator

Z   Karine har over 16 års erfaring innen salg og rådgivning av IT-opplæring og kompetanseløsninger. Hun har jobbet som rådgiver, prosjektleder og de siste årene som salgssjef i opplæringsbransjen.

karine.knoph@uis.no

Roy Norås, rådgiver & instruktør

roy%20noraas_205.jpg%20%28105px%29   Roy har nesten 30 års erfaring med IT-opplæring og brukerdokumentasjon. Han har også mange års erfaring med grafisk design og webdesign og holder bl. a. kurs i visuell presentasjon. Han har som kursområder Office-, Adobe- og Corel-produkter.

roy.noras@uis.no

Magnar Thingbø, rådgiver & instruktør

Z

Magnar har Office produktene som sitt hovedfelt. Han har 16 års erfaring fra kurs- og opplæringsvirksomhet innen dette feltet. Magnar har hovedansvar for gjennomføring av sertifiseringer ved vårt testsenter.

magnar.thingbo@uis.no

Einar Halvard Krogstie, rådgiver & instruktør

2Q==

Einar holder kurs i Microsoft Office applikasjonene. Med over 20 års erfaring innen IT-bransjen, stiller Einar med solid erfaring og kunnskap.

einar.h.krogstie@uis.no

Kathrine Jølle Wathne, rådgiver & instruktør

9k=

Kathrine holder kurs i Microsoft Office & Office 365, samt bruk av sosiale medier. I tillegg holder hun kurs i CorePublish og SurveyXact. Hun holder også kurs innen presentasonsteknikk. Kathrine har jobbet som instruktør i 25 år.

kathrine.wathne@uis.no