Kjønnsforskning NÅ!

Konferansen Kjønnsforskning NÅ! finner sted i Stavanger 4. og 5. november 2013. Arrangementet er et samarbeid mellom Senter for likestilling ved Universitetet i Agder og Nettverk for kjønnsforskning ved Universitetet i Stavanger.

Logo til konferansen Kjønnsforskning NÅ! 2013

Kjønnsforskning NÅ! samler forskere og studenter med kompetanse og/eller interesse for kjønnsforskning. Konferansen avholdes hvert annet år, og arrangeres på omgang ved de ulike lærestedene. Hensikten er å få innblikk i hva som rører seg i dette feltet akkurat nå.

I anledning stemmerettsjubileet vil medlem av likestillingsutvalget, dr. Helga Eggebø, holde konferansens åpningsforedrag om likestillingens utfordringer, nå 100 år etterpå. Forsker Stine Helena Bang Svendsen (NTNU) innleder også om affekt som analysestrategi. Resten av programmet inviterer vi deg til å bli med på å forme!

De to konferansedagene 4. og 5. november består i hovedsak av flere gruppesesjoner, hvor konferansens deltakere får anledning til å presentere det de jobber med akkurat nå.

Abstract og påmelding
Konferansen er brukerstyrt, det vil si at programmet formes etter deltakernes presentasjoner og eventuelle andre innspill. For å få til et godt program ber vi om et abstract (max 300 ord) av ditt bidrag. Det endelige produktet kan være alt fra et ferdig paper til en presentasjon av et arbeid i prosess.

Vennligst send abstractet til kjonnsforskning@uis.no.

Les mer om konferansen og meld deg på her!

Frist for å sende inn abstract og melde seg på til konferansen er 15. september.