Slik reiser du til Campus Bjergsted

Bjergstedparken ligger i Stavanger sentrum, med gode transportmuligheter enten man går, kjører eller reiser kollektivt.

Bildet viser fakultetets hovedbygg og inngangen til Bjergstedparken. Fakultet for utøvende kunstfag ligger i Bjergstedparken. Foto: Øystein Stangeland.

Med buss/tog:

Fra holdeplass 23 (ved Breiavannet, ikke langt fra togstasjonen) går buss nr. 8 til Bjergsted. Det er eget busstopp rett ved parkens hovedinngang.

Sjekk busstider på Kolumbus sin nettside

Sjekk togtider på NSB sin nettside

Til fots:

Fra sentrumskjernen kan du gå langs Strandkaien eller gjennom Gamle Stavanger, en tur på ca 10-15 minutter.

Med bil:

Det fins to parkeringsplasser nær Bjergstedparken. Parkeringshuset P-Arketten finner du ved Stavanger Konserthus (sjøsiden). Det er også en åpen parkering i Bybergstykket i Christen Tranes gate, på motsatt side av parkens hovedinngang.

Fakultet for utøvende kunstfag

Fakultet for utøvende kunstfag holder til inne i Bjergstedparken i Stavanger. Hovedbygget er en mursteinsbygning med flatt tak beliggende rett ned til høyre etter at du har passert hovedinngangen til parken.

Fakultetes resepsjon ligger i hovedbygget, i samme etasje som hovedinngangen. Resepsjonen holder åpent hver dag fra kl. 10.00-15.00, men holder stengt i lunsjpausen mellom 11.30-12.00.

Se kart over Bjergsted (Google Maps)

Tilbake til Campus Bjergsted