Åpen dag 2017

Vi inviterer alle som vil vite mer om høyere utdanning og studietilbudene våre, til Åpen dag på campus Ullandhaug tirsdag 7. mars kl. 09.00 - 14.00.

• Studentforeningen Mars Institute Student Chapter
  • Sykepleiestudenter, test blodtrykket på Åpen dag
  • UiS Ion Racing
  • Mediefagstudenter i aksjon på Åpen dag
  • Kjemishow på Åpen dag
  • Legorobot-demonstrasjon på  Åpen dag
  • Campus Ullandhaug Univeristetet i Stavanger

Åpen dag-arrangementet skaper mye liv på universitetsområdet. Her kan du møte ansatte og studenter på stands i de ulike byggene – de står klare til å svare på dine spørsmål.

Du kan også møte studentorganisasjoner, lag og linjeforeningene. I tillegg blir det populærvitenskapelige foredrag, og vi lover både faglig og spiselig påfyll for enhver smak. Vi byr også på spennende omvisninger, laboratorievandringer, filmvisninger, skolelunsj og mye mer!

Er du mor eller far til en fremtidig student? Bli med og se hvilke spennende studiemuligheter som presenteres på Åpen dag!

Ta turen til UiS på Åpen dag 7. mars!

UiS logo