Brynjar Foss er årets foreleser

Hele 1200 studenter deltok i avstemningen om årets foreleser. Prisen gikk til Brynjar Foss, førsteamanuensis ved Institutt for helsefag.

17. august ble fadderuken offisielt åpnet.

? Det kommer til å bli en uke full av kjekke aktiviteter, sa faddersjef Harald Harestad under åpningen.

Etter åpningen ble prisen for årets foreleser delt ut.

Brenner for faget
? Året foreleser er høflig og utadvendt. Han svarer på alt man kan lure på. Vet han ikke svaret med det samme, finner han det raskt ut. Prisvinneren er en utrolig flott foreleser som brenner for faget sitt. Årets foreleser er Brynjar Foss, sa Morten Rønne, nestleder for Studentorganisasjonen ved Universitetet i Stavanger (StOr), under prisutdelingen.

Inspirerende
? Tusen takk. Jeg får nesten litt prestasjonsangst. Dette viser at jeg i alle fall har gjort noe riktig. Det er inspirerende å få prisen, sa Brynjar Foss, førsteamanuensis ved Institutt for helsefag.

Ifølge Rønne er det hele 1200 studenter som har deltatt i årets avstemning. Det er en tredobling fra i fjor, da rundt 400 studenter deltok.

? Det er veldig bra. Formålet med prisen er at den skal virke motiverende på forelesere, sier Rønne til UiS.no.