Er du interessert i kognitiv læringsteknologi, 3D printing, STEM og micro:bits eller gamification?

Er du interessert i digitalisering i høyere utdanning generelt? Hva som skjer i undervisningsrommet ved innføringen av en digital enhet til alle? NETTOP-UIS er en av initiativtagerne bak KnowHow EdTech-konferansen på Nordic Edge 26. september.

Torgeir Waterhouse fra IKT-Norge er programleder for dagen. Det blir finsk gamification, lek og læring fra USA, innføring av Google skytjeneste i Sverige, 3D printing i kunst og håndverk i videregående, forskning på 1:1 i ungdomskolen, bruk av VR teknologi i undervisning av molekylærbiologi, STEM og micro:bits – den nye sløyden?, IBM Watson og Minecraft vil du også lære mer om, og den Digitale Skolehverdagen i Bærum kommune, Statoils avanserte læringsplattform  og mye mye mer…..!

Nytt av året er at KnowHow EdTech er blitt en del av Nordic Edge konferansen i Stavanger, med en egen EdTech-konferansedag, inkludert også EdTech-utstillere i EXPO-hallen.

Tidspunkt: 26. september kl. 09:00-16:00

Sted: Stavanger Forum

Pris: 750,- inkl. lunsj for offentlig ansatte (1500,- øvrige)

Du kan lese mer om programmet og melde deg på her.