KnowHow EdTech 2017 ble en suksess

Elever fra Frøyland ungdomsskole i Time kommune var blant de som var på scenen for å fortelle om dagens undervisning i det såkalte virtuelle klasserommet. Dette var noe av det som foregikk på årets KnowHow EdTech-konferanse i september, som nå er blitt en del av Nordic Edge konferansen i Stavanger Forum. Fikk du ikke med deg konferansen er innleggene nå tilgjengelige på nett.

Overordnet tema for årets konferanse var "Hva skjer i undervisningsrommet ved innføringen av 1:1?"

De 350 fremmøtte fikk blant annet et innblikk i leke- og læringsdesign fra Institute of Play i New York, gamification fra Finland, bruk av Googles skytjenester i Sollentuna i Sverige, Statoils formelle og uformelle læringsplattformer, den digitale skolehverdagen i Bærum kommune, "den nye sløyden" STEM fra Revheim skole, 3D printing i kunst og håndverk fra Vågen vgs, Har implementeringen av 1:1 i Fjord kommune lykkes?- RESPONS-prosjektet fra Lesesenteret, VR-bruk i undervisningen i molekylærbiologi på UiS, IBM Watson for education, og mye mye mer.

Hovedtanken bak etableringen av konferansen er å etablere en inspirasjons- og erfaringsutvekslingskonferanse for alle skolenivå når det gjelder bruk av digital læringsteknologi i undervisningen.

Du kan se innleggene fra konferansen her.