MENY

Aktivt studentliv i Stavanger

Som student ved Universitetet i Stavanger er mulighetene dine endeløse! Du er ikke bare med i et av Norges fremste universitet, du er også en del av et studentmiljø som du kan påvirke og forme.

Årene som student skiller seg ut fra både skolehverdagen på videregående og arbeidslivet som kommer etter studiene. Nettopp derfor er studenttilværelsen så verdifull. Som student har du mye større frihet enn du er vant til fra videregående skole, og du kan i stor grad selv bestemme hvordan du ønsker å organisere hverdagen din. Studentlivet krever at du tar ansvar og har selvdisiplin, men det gir deg også enormt mange muligheter. For eksempel til å bli en engasjert student, også utover det rent faglige.

På UiS kan du være aktiv i studentorganisasjoner og linjeforeninger som er tilknyttet ditt fakultet, engasjere deg i studentenes rettigheter i studentorganisasjonen StOr eller jobbe i studentmediene SmiS. Ved å engasjere deg får du mange venner på tvers av studier og du vil opparbeide deg et sosialt og nyttig nettverk.