MENY

UiS Alumni

Universitetet i Stavanger tilbyr en egen nettportal for tidligere studenter. Ved å registrere seg kan alumner holde kontakten med hverandre og universitetet. De får også fordeler hos blant annet universitetsbiblioteket og SiS sportssenter.

UiS Alumni

UiS alumni portal

UiS Alumni er ditt eksklusive nettverk med 10.000 registrerte medlemmer fra UiS. Her kan du holde kontakten med tidligere medstudenter, universitetet og holde fagkunnskapen oppdatert. Meldemmer her får fordeler ved universitetsbiblioteket, SiS sportssenter og får direkte invitasjoner til alumni arrangementer. 

I alumninettverket hentes dine studentdata automatisk. Sørg for at din kontaktinformasjon er korrekt og knytt gjerne profilen opp mot Linkedin for å hente bilde og detaljer. Velkommen til nettverket! 

Logg deg inn her 

 

UiS alumni på Linkedin

Følg oss gjerne på Linkedin, her har vi over 22.000 alumner som er tilknyttet UiS. Vi deler relevante nyheter som er knyttet regionen og arbeidet UiS gjør. Vi har også en UiS alumni gruppe på Linkedin hvor det er muligheter for diskusjon, planlegge nettverkstreff eller dele stillinger og lignende. 

Alumni%20Linkedin.png%20%28rw_largeArt_321%29

Du kan også bidra til å styrke institusjonen ved å stille som alumniportrett, være mentor for studenter, ta imot studiebesøk eller bidra til studentrekruttering. Har du et lyst til å bidra med dette, kontakt oss på epost. 

UiS logo