11 194 grunner til å velge Universitetet i Stavanger

Det er et passelig antall for at akkurat du skal kunne finne din plass og være noe mens du blir noe. Og hvor mange flere grunner enn det trenger du, egentlig?

Hoppende glade studenter

Her er noe av det Stavanger-studentene holder på med, og som du kan glede deg til hvis du vil bli student hos oss:

Engasjerende studenthverdag
Studentene i Stavanger engasjerer seg i en lang liste av studentorganisasjoner, både politiske organisasjoner, humanitære (som Amnesty og SAIH), organisasjoner som forbereder karrieremulighetene (som Start UiSBørsklubben og IAESTE) og mange flere.

Høyt og lavt
Om du søker dybde (eller rettere sagt mer kunnskap om undervannsteknologi) har vi linjeforeninger som UiS Subsea – er det derimot universet som lokker kan vi lokke med Mars Institute Student Chapter. Eller hva med ION Racing, der du kan bli med på den årlige utviklingen av en høyteknologisk racerbil som skal delta i verdens største ingeniørkonkurranse for studenter?

Studentene våre synger i kor, spiller golf, sjakk, amerikansk fotball, drar på tur med linjeforeningen, tar en runde i joggeløypa, eller tar et utvekslingsopphold utenlands.

Se film om hvordan vi har det på campus her.

Egen bar
Her på UiS møtes man på Tappetårnet, studentenes egen bar på campus med priser du kan leve med og eventer som Oktoberfest, Husfest og Supertorsdag!

Foran og bak scenen
Studentene driver også Studenthuset Folken med studenter både foran, bak og på scenen, og alltid med plass til flere. Vil du være DJ, arrangør, fotograf eller rockestjerne ved siden av studiene? Da kan dette være et sted å begynne.

Trening!
Her trenes det på SiS sportssenter, et av landets beste sportssentre, med spinning, yoga, pilates, Zumba, bootcamp, klatrevegg, buldrevegg, håndballbane, squash, styrke- og fitnessområde, barnepass, fysioterapeut, kiropraktor og treningsveiledning og personlig trener – og alt ligger på campus!

Egen festival!
Og ikke minst arrangerer Stavangerstudentene også sin egen kulturfestival, Ugå, med konserter, foredrag, stand-up og quiz.

På UiS er det mye å finne på i tillegg til å studere, og 11 193 andre studenter å gjøre det sammen med. Vi kan ikke finne en eneste god grunn til å la være å søke hos oss, kan du? Velkommen!

Sjekk ut hele studietilbudet vårt her.