MENY

International Hospitality Management

Er du interessert i en enestående servicelederutdanning? Er du positiv, engasjert, og klar for å jobbe i et internasjonalt miljø lokalt og internasjonalt? Da er International Hospitality Management noe for deg!
Avgangsstudenter ved Norsk hotellhøgskole, NHS. Avgangsstudenter ved Norsk hotellhøgskole, NHS.

Dette studiet gir deg kompetanse innenfor service og ledelse med spesielt fokus på hotell og reiseliv. Det blir lagt vekt på både teamarbeid og individuelt arbeid for å stimulere til god forståelse av hva det er å være en moderne leder.

Viktige elementer i studiet er problembasert læring og prosjektbasert undervisning med interaktiv bruk av digitale kilder. Dette er et fulltidsstudium med muligheter til å ta utveksling i utlandet. Studiet passer for deg med bachelorgrad innen hotell-, restaurant-, reiseliv- eller økonomisk administrativ utdanning med praksis fra servicerelatert næring. Søkere med bachelor innen andre områder vurderes for opptak.

Les mer på våre engelske sider.

Les mer:

  • Norsk hotellhøgskole (NHS) er over 100 år og er den nest eldste hotellhøgskolen i verden.
  • Som student ved Norsk hotellhøgskole er du medlem i Hotel Schools of Distinction som gir deg tilgang til et globalt nettverk med unike utvekslings og karrieremuligheter.
  • UiS er det eneste universitetet i Norge som har egen vingård. På Økologisk gård vokser vinstokkene som danner utgangspunktet for hotellhøgskolens vinproduksjon. Studenter på hotell-, restaurant- og reiselivsledelse får ta del i vinproduksjonen som ledd i utdanningen.
  • UiS får eget campushotell i mars 2018.

Kilde: CP Publisert 14.12.2017