Søknad med dokumentasjon

For å kunne bli innkalt til utøvende opptaksprøve må du ha sendt inn søknad innen 15. desember, og nødvendig dokumentasjon innen 20. desember.

Dette foregår i SøknadsWeb (lenke i nytt vindu), hvor du må laste opp følgende dokumenter innen 20. desember:

• Akkompagnementsnoter
  • Karakterutskrift og vitnemål med oppnådd Bachelor i musikk
  • Vitnemål med oppnådd GSK (dersom ditt vitnemål ligger i NVB, Norsk Vitnemålsdatabase trenger du ikke å laste det opp i weben)
  • Musikalsk CV (oversikt over egen erfaring og praksis som utøver)
  • En repertoarliste for hovedinstrument på 180 min.
    (repertoarlisten skal vise og dokumentere at du har gjennomgått verk med spilletid på minimum 180 minutter, derunder minst 30 minutters kammermusikk/ ensemblespill)
  • Eventuelle attester (ikke obligatorisk)

Husk å fyll inn ditt prøvespillprogram i det elektroniske følgeskjemaet.

Dersom bachelorpogrammet gjøres ferdig våren samme år, må bekreftelse fra studiested samt foreløpig karakterutskrift lastes opp i SøknadsWeb

Alle vedlegg du laster opp skal være i filformatet PDF. De må være originaldokumenter - ikke scann inn kopier. Bruk gjerne gratistjenesten Online2web dersom du ikke kan konvertere filer på din datamaskin.

Alle søkere må også fylle ut et elektronisk følgeskjema. Lenke til skjema får du i kvitterings-e-posten etter at søknaden din er registrert i SøknadsWeb.

Dersom du velger å sende enkelte søknadsdokument via ordinær postgang må du sende kopier. Originaler blir ikke returnert. Adresse: Institutt for musikk og dans, Universitetet i Stavanger, 4036 Stavanger. Merk forsendelsen: Søknad IMD, samt søkernummer.

Dersom du ikke har mottatt kvitterings e-post fra IMD innen 2. januar må du sende e-post til musikk-dans@uis.no for å sjekke at din søknad har blitt registrert av SøknadsWeb.

Videre til neste steg

Tilbake til oversikten