Veiledningstjenesten ved Universitetet i Stavanger

Veiledning er en samtale som skal bidra til refleksjon over dine muligheter slik at du kan gjøre kvalifiserte valg. I samtalen tas det utgangspunkt i den enkeltes individuelle behov for veiledning. Når du bestiller tid hos oss bør du ha tenkt igjennom hva du vil snakke om. Det gjør at veileder kan forberede seg, og du vil få større utbytte. Vi kan bare gi deg veiledning og råd - valgene må du ta selv.

De sentrale studieveilederne har et spesielt ansvar for å gi generell veiledning til studenter og studiesøkende om de ulike studietilbudene og om det å være student ved Universitetet i Stavanger.

Her kan du få informasjon, råd og veiledning om:
- Studietilbud ved Universitetet i Stavanger
- Reglement og grader
- Problemer i studiene
- Omvalg
- Tilrettelegging

Den sentrale studieveiledertjenesten ved Universitetet i Stavanger finner du i 1. etasje i Arne Rettedals hus.

E-post: studieveiledning@uis.no

Stikk gjerne innom, men for å være sikker på å treffe oss anbefaler vi deg å bestille tid for samtale.

Karriereveiledning for studenter.
Veiledningstjenesten tilbyr også karriereveiledning for studenter. Les mer om det her.

Veiledning ved fakultetene

Fakultetene har også veiledningstjeneste. De kan hjelpe deg med spørsmål om:
- Faglige godkjenninger
- Studieplaner og valgfag