Historie - bachelor

Utvekslingssemester (fra og med 1. august 2017)

Ett semester med fag 1 (fordypning i historie)
- Vårsemesteret i 3. år

Det er også mulig å reise ut i 2. studieår.

Opplegg for utvekslingen

Ved å velge utreise i 3. studieår med fordypning, vil du få mulighet til å fordype deg i tema av eget valg basert på hva vertsuniversitetet kan tilby. Faggruppen i historie har laget en liste over anbefalte universiteter som du finner nedenfor.

Rammen for godkjenning er at du må velge kurs som gir deg minimum 15 ECTS i selvstendig arbeid i tillegg til 15 ECTS med andre kurs av din interesse. Anbefalingene nedenfor inneholder konkrete kursforslag, ønsker du å velge andre ting på egen hånd, må du lage et forslag selv.

Utveksling i 2. studieår gir deg mulighet til å ta emner som ikke tilbys ved UiS, og du kan velge emner blant alt som kan defineres innenfor fagområdene humanistiske og samfunnsvitenskapelige fag. Et utenlandsopphold gir for eksempel muligheten for å ta språkfag som tysk, spansk eller fransk.

Anbefalte læresteder

Norden

Innen Norden kan alle UiS-studenter benytte seg av Nordlys-nettverket. Partnerne i dette nettverket vil kunne tilby mange muligheter som fag 2.

Oversikt over anbefalte læresteder.

Utenfor Europa