MENY

Hotelledelse Y-vei, bachelor

Har du fagbrev eller svennebrev innen restaurant- og matfag? Ønsker du å videreutvikle dine ferdigheter? Da er hotelledelse Y-vei ved Universitetet i Stavanger studiet for deg!
To hotelledelse-studenter fra UiS byr på mat og drikke.
Hotelledelse Yrkesveistudiet bygger på relevant yrkesfaglig utdanning med fagprøve. Studiet inspirerer fagarbeidere til videre utdanning mot lederstillinger i bransjen. Stadig flere bransjeorganisasjoner og bedrifter ønsker å bidra til videreutvikling av sine medarbeideres kompetanse - blant annet ved å øke samarbeidet knyttet til Norsk Hotellhøgskole sine utdanningsprogrammer. Det nyopprettede studieprogrammet er et resultat av dette samarbeidet.

Som student i hotelledelse Y-vei får du tilpasset intensiv undervisning og prøving i matematikk, norsk og engelsk. Du vil også få praksisrelatert undervisning i økonomifag. Opplegget er tilrettelagt som kompensasjon for manglende generell studiekompetanse og fritak for enkelte emner med grunnfag i fagbrevet. Studieopplegget sikrer deg samme læringsutbytte og kvalifikasjoner etter endt studium som studenter som er tatt opp på grunnlag av generell studiekompetanse og spesielle opptakskrav. Bachelorstudiet i hotelledelse gir deg en unik mulighet til å spesialisere deg for lederstillinger i en stor nasjonal og internasjonal bransje.
 
Bachelorgraden kvalifiserer også til videre masterstudier i internasjonal serviceledelse.
 
 
Les også:

Kilde: CP Publisert 27.09.2017