MENY

Hotelledelse Y-vei, bachelor

Har du fagbrev eller svennebrev innen restaurant- og matfag? Ønsker du å videreutvikle dine ferdigheter? Da er hotelledelse Y-vei ved Universitetet i Stavanger studiet for deg!
To hotelledelse-studenter fra UiS byr på mat og drikke.

Kanskje du jobber på hotell, er kokk, servitør, baker, butikkslakter, fagarbeider industriell produksjon, kjøttskjærer, konditor, pølsemaker, sjømathandler, fagarbeider sjømatproduksjon eller slakter? Ønsker du å videreutvikle dine ferdigheter?

Hotelledelse Yrkesveistudiet bygger på relevant yrkesfaglig utdanning med fagprøve. Studiet inspirerer fagarbeidere til videre utdanning mot lederstillinger i bransjen. Som student i hotelledelse Y-vei får du tilpasset intensiv undervisning og prøving i matematikk, norsk og engelsk. Du vil også få praksisrelatert undervisning i økonomifag. Opplegget er tilrettelagt som kompensasjon for manglende generell studiekompetanse og fritak for enkelte emner med grunnfag i fagbrevet.
 
Studieopplegget sikrer deg samme læringsutbytte og kvalifikasjoner etter endt studium som studenter som er tatt opp på grunnlag av generell studiekompetanse og spesielle opptakskrav. Bachelorstudiet i hotelledelse gir deg en unik mulighet til å spesialisere deg for lederstillinger i en stor nasjonal og internasjonal bransje.
 
Bachelorgraden kvalifiserer også til videre masterstudiet International Hospitality Management.
 

Les mer:

 
 

 


Kilde: CP Publisert 28.12.2017