MENY

Internasjonal serviceledelse master 2 år

Er du interessert i en enestående servicelederutdanning? Er du positiv, engasjert, og klar for å jobbe i et internasjonalt miljø lokalt og internasjonalt? Da er internasjonal hotell- og reiselivsledelse noe for deg!
Avgangsstudenter ved Norsk hotellhøgskole, NHS. Avgangsstudenter ved Norsk hotellhøgskole, NHS.

Dette studiet gir deg kompetanse innenfor service og ledelse med spesielt fokus på hotell og reiseliv. Det blir lagt vekt på både teamarbeid og individuelt arbeid for å stimulere til god forståelse av hva det er å være en moderne leder.

Viktige elementer i studiet er problembasert læring og prosjektbasert undervisning med interaktiv bruk av digitale kilder. Dette er et fulltidsstudium med muligheter til å ta utveksling i utlandet. Studiet passer for deg med bachelorgrad innen hotell-, restaurant-, reiseliv- eller økonomisk administrativ utdanning med praksis fra servicerelatert næring. Søkere med bachelor innen andre områder vurderes for opptak.

Norsk hotellhøgskole (NHS) har tilbudt dette studiet siden 1992. Visste du at Norsk hotellhøgskole er over 100 år og er den nest eldste hotellhøgskolen i verden?


Kilde: CP Publisert 04.01.2017