MENY

Reiselivsledelse bachelor

Ønsker du å utvikle nye opplevelser med natur eller kultur som grunnlag? Da er bachelor i reiselivsledelse ved Universitetet i Stavanger studiet for deg! Besøksnæringen vokser fra dag til dag og du kan bli med på å forme fremtidens reiseliv i inn- og utland.
Ønsker du å utvikle nye opplevelser med natur eller kultur som grunnlag? Da er bachelor i reiselivsledelse ved Universitetet i Stavanger studiet for deg!

Reiselivsbransjen er i dag verdens største næring og er i stadig vekst. Moderne kommunikasjon, bedre infrastruktur og en mer åpen verden gir uendelig med muligheter for denne næringen.

Samtidig krever gjestene og samfunnet mer av tjenestene knyttet til reiseliv. For å kunne møte de økende kravene, er det behov for personer med gode kunnskaper i alt fra besøksledelse, lønnsomhet, temabasert attraksjonsutvikling, salg og markedsføring. Ved anerkjente Norsk Hotellhøgskole ved UiS lærer du alt dette, i tillegg får du gode utvekslingsavtaler med universiteter over hele verden.Bachelorgraden kvalifiserer også til videre masterstudier.

Vi har også gode utvekslingsavtaler med universiteter over hele verden. Studenter med opptak på bachelorstudiet i reiselivsledelse kan få tilbud om utenlandsopphold i femte semester til følgende land: Australia, Storbritannia, Finland, Frankrike, New Zealand, Spania, Sverige, Tyskland, Ungarn, USA og Østerrike.

Bachelorgraden kvalifiserer til videre masterstudier i internasjonal serviceledelse.

Visste du at:


Kilde: CP Publisert 04.01.2017