Et profilbilde

Stipendiat
Jarle Urdal { "honorific-suffix": "Stipendiat", "fn": "Jarle Urdal", "tel": "", "email": "jarle.urdal@uis.no" }

Avdeling/enhet Det teknisk- naturvitenskapelige fakultet
Institutt/senter Institutt for data- og elektroteknologi
Rom KE E-401

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Barzideh, Faraz; Urdal, Jarle; Engan, Kjersti; Skretting, Karl; Mdoe, Paschal Francis; Kamala, Benjamin; Brunner, Sara; Kidanto, Hussein (2018). Estimation of Missing Data in Fetal Heart Rate Signals Using Shift-Invariant Dictionary. EURASIP;
  • Urdal, Jarle; Barzideh, Faraz; Engan, Kjersti; Skretting, Karl; Mdoe, Paschal Francis; Kamala, Benjamin; Brunner, Sara; Kidanto, Hussein (2018). Missing Data Reconstruction in Fetal Heart Rate Signals using Shift-invariant dictionary. Norsk forening for bildebehandling og mønstergjenkjenning; 2018-03-12 - 2018-03-13.
  • Urdal, Jarle; Engan, Kjersti; Eftestøl, Trygve Christian; Kidanto, Hussein; Yarrot, Ladislaus Blacy; Eilevstjønn, Joar; Ersdal, Hege Langli (2017). Signal Processing and Classification for Identification of Clinically Important Parameters During Neonatal Resuscitation. IEEE Signal Processing Society Malaysia Chapter; 2017-09-12 - 2017-09-14.
  • Urdal, Jarle; Engan, Kjersti; Kvikstad, Vebjørn; Janssen, Emiel (2017). Prognostic Prediction of Histopathological Images by Local Binary Patterns and RUSBoost. EURASIP; 2017-08-28 - 2017-09-02.